ПЕРЕЦЬ УКРАЇНСЬКИЙ ГІРКИЙ

середньостиглий

Середньостиглий, плоди конусоподібні, гладкі, червоні, глянцеві. М’якоть тонка, на смак гостра. Використовують в домашній кулінарії, для виготовлення настоянок масел. Теплолюбна культура. Вирощують з використанням розсади, яку готують протягом 50-60 днів. Перед посівом насіння намочують протягом 8-12 годин. Після цього насіння злегка просушують в тіні і висівають. Посів проводять в лютому-березні в ящики, потім сіянці лінки (4×4 см), а через три тижні пересаджують в горщики або в парник. У грунт розсаду висаджують після холодів на початку травня. Площа харчування 40×40. Для кращого щеплення розсади бажано додати 1-2 посадочних поливу з проміжками в 3-5 днів. Добре вдається вирощування рослин на суглинках, супісках, заплавних грунтах не переносить важкі глинисті і кислі грунти.

Фасовка: 0,3г